Oferty specjalne
ZABIEG Z KONOTOKSYNĄ
DIEGO DALLA PALMA
SELVERT THERMAL
Oferty specjalne
AQUAWEAR SELVERT
SELVERT THERMAL
Oferty specjalne
LIFTING V
DIEGO DALLA PALMA


OPINIE


OCENIAJĄCY DATA OPINIA
MariaCzwartek, 05 Styczeń 2017 r.Negatywna
To miejsce nie zasługuje nawet na miano salonu. Człowiek chodzi tyle lat do jednej osoby a potem raptem mi chcą przyjąć.. wcale sie nie dziwie ze traci dobre opinie.. NIE POLECAM !!!
JustynaNiedziela, 01 Grudzień 2013 r.Pozytywna
Byłam na manicure vinylowym i jestem zachwycona utrzymał mi się 2 tygodnie :-)i wypiłam pyszną kawę. Pozdrawiam Panie kosmetyczki.
TomaszWtorek, 19 Luty 2013 r.Pozytywna
Byłem z wrastającym paznokciem i muszę przyznać że już mnie nie boli a chodziłem z tym problemem do chirurga i o dziwo nic nie zdziałał a zadał mi tyle bólu co niemiara. Pani Ewelina powinna tego lekarza wziąć do siebie na staż to by się nauczył fachu.Dziękuję za pomoc.
MonikaSobota, 02 Luty 2013 r.Pozytywna
Bardzo profesjonalny salon, z miłą obsługą. Pracują na najlepszych produktach, wszystko odbywa się bardzo sterylnie, higienicznie i sprawnie. Samo wnętrze salonu również jest bardzo przyjemne, polecam.Pozdrawiam sympatyczne panie kosmetyczki.
PaulinaSobota, 26 Styczeń 2013 r.Negatywna
Nie poleca tego zakładu, zmienilam na inny. Ceny są różne w zależności jaka pracownica obsługuje. Ja za to samo u jednej zapłaciłam 35 zł u drugiej 60 zł, a u innej za to samo nawet 80 zł.
JANECZKAŚroda, 16 Styczeń 2013 r.Pozytywna
złote ręce Pani Ewelinki czynią cuda ,trzy lata męczarni zrobione w pół godziny ,nie ma odciska ani bólu serdecznie pozdrawiam i gorąco dziękuje
AniaPoniedziałek, 07 Styczeń 2013 r.Pozytywna
Bardzo fajny salon kosmetyczny.
KarolPoniedziałek, 08 Październik 2012 r.Pozytywna
Trafiłem Do Pani Eweliny z polecenia lekarza bo miałem problem ze stopami, nie byłem pewny czy iść bo facet u kosmetyczki sami wiecie ale było warto Pani Ewelina bardzo mi pomogła i nie czułem się tam skrępowany zabiegi są wykonywane w zamkniętych pokojach. Polecam
Z.K.Środa, 03 Październik 2012 r.Pozytywna
Super miejsce, miła atmosfera, pełen profesjonalizm :-).
Aneta RojekPoniedziałek, 03 Wrzesień 2012 r.Pozytywna
Jakość usług doskonała, dziękuję i pozdrawiam.
KasiaNiedziela, 19 Sierpień 2012 r.Pozytywna
Jak dla mnie super miejsce. Moje paznokcie są zawsze zadbane a zabiegi pielęgnacyjne to pełen relaks. Polecam
Dorota JanickaPiątek, 20 Kwiecień 2012 r.Pozytywna
Ja też polecam i to bardzo, salon ma klimat, duszę i pozytywne wibracje. Zabiegi w pełni profesjonalne przy iście familjarnej atmosferze.
Marzena RusinowskaPiątek, 30 Marzec 2012 r.Pozytywna
Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani Eweliny, jej podejścia do klienta oraz jakości usług jakie wykonuje ona i jej cały zespół. Życzę każdemu aby trafił do tego salonu.
Tomasz SzymańskiCzwartek, 15 Marzec 2012 r.Pozytywna
Jestem klientem tego salonu już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam sympatyczne Panie kosmetyczki.
klinentWtorek, 13 Marzec 2012 r.Negatywna
negatywna
Magdalena CCzwartek, 09 Luty 2012 r.Pozytywna
Goraco polecam salon każdemu dziewczyny są profesjonalistkami pod każdym względem do tego bardzo miłymi atmosfera przyjazna, jakość zabiegów bardzo wysoka i duża dbałość o klienta.
ElaWtorek, 31 Styczeń 2012 r.Pozytywna
Chodzę do salonu ponad rok, korzystam z całego wachlarzu usług i jestem bardzo zadowolona-jest to czas tylko dla mnie :-)
Anna KwiatkowskaCzwartek, 19 Styczeń 2012 r.Pozytywna
Gabinet jest rewelacyjny. Ewelina i cały jej zespół przesympatyczny i bardzo profesjonalny
BeataWtorek, 20 Grudzień 2011 r.Pozytywna
Profesjonalne podejście do klientki. Przed zabiegami przeprowadzany jest szczegółowy wywiad, aby wybrać najlepszą terapię. Pani Dorota zna się na rzeczy i w moim przypadku zamierzone efekty osiągnęłyśmy w 100%. Miła atmosfera sprzyja relaksowi. Co ważne, wszystko po bardzo przystępnych jak na grójeckie warunki cenach, przy zachowaniu wysokiej jakości usług. Polecam z czystym sumieniem!
KasiaPoniedziałek, 12 Grudzień 2011 r.Pozytywna
Byłam na makijażu u pani Kasi i byłam bardzo zadowolona. Makijaż trzymał się całą noc.
EdiSobota, 05 Listopad 2011 r.Pozytywna
Jestem na TAK! Cudowne miejsce, niepowtarzalny klimat, pełen profesjonalizm. Polecam każdemu kto chce aby jego ciało i dusza byly rozpieszczane :-) Dziewczyny pracujące w gabinecie to pasjonatki swojego zawodu, a najważniejsze, że wiedzą co robią. Z dobrodziejstw oferowanych w gabinecie korzystam regularnie i nigdy jeszcze się nie zawiodłam. To jedyne miejsce gdzie bez wyrzutów sumienia wyłączam telefon komórkowy i poświęcam czas tylko sobie :-) Naprawde POLECAM!
Joanna S.Czwartek, 03 Listopad 2011 r.Pozytywna
pełen profesjonalizm,świetne dziewczyny, miła atmosfera:) polecam
AndrewŚroda, 19 Październik 2011 r.Pozytywna
Miła atmosfera która panuje w salonie pozytywnie wpływa na samopoczucie a jakość zabiegów potwierdza pełen profesjonalizm.Jako facet zdecydownanie polecam facetom.
Iwona S. Niedziela, 16 Październik 2011 r.Pozytywna
Gdyby nie dom, praca i rodzina mogłabym w salonie przebywać codziennie. Pełen profesjonalizm i sympatyczna atmosfera. Wychodząc z salonu nawet po oczyszczaniu nie wspominając zabiegów na ciało człowiek jest zrelaksowany. Gorąco polecam
Beata G.Piątek, 19 Sierpień 2011 r.Pozytywna
Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, zawsze uśmiechnięte Panie, naprawdę można poczuć się tu komfortowo :-).Jestem klientką salonu od ponad roku , polecam wszystkim…!!!!
Pawlak IlonaCzwartek, 18 Sierpień 2011 r.Pozytywna
Jestem klientką tego gabinetu tak naprawdę od niedawna, ale atmosfera i profesionalizm Pań które tam pracują sprawiają że każda wizyta jest niesamowitym relaksem. Jest to miejsce do którego powraca się z przyjemnością. Higiena jest na najwyższym poziomie więc mozna się czuć bezpiecznie i komfortowo.